Limitededition 

- Vittra

Hälsa: 
Född:
2018-07-01
Ögon Valp: UA
HD: BB
AD: UA
MH: Genomfört med 2:a på skott. 
 

Vittra är Plupps dotter. Hon är en fantastisk liten hund! Positiv, framåt, nyfiken, social och med massa energi. 
 


Vittra letar för tillfället efter en ny fodervärd. 
I den familjen hon bor nu finns en äldre schäfertik som ger sig på henne. 

Vi söker någon som kan ge henne en lugn och trygg vardag och där hon får utlopp för sin energi och sin vilja att jobba. Du har hundvana sedan tidigare och söker en ny träningskamrat till lydnad och bruks. Jag hjälper givetvis gärna till med träning om man önskar det. 

Du får en väldigt trevlig tik med massa energi och kapacitet som hon tyvärr inte alls får utlopp för idag. Hon är för dens skull ingen problemhund! Hon är väldigt följsam, har jättefin inkallning och går lätt att ha lös. Hon har bott på gård och är van vid hästar, grisar, höns, ankor, katter, kaniner mm. Hon är van vid barn och att det kommer och går människor. Hon vaktar vid grinden, men när folk kommer in är hon snäll och trevlig.

Hon har tyvärr inte alls tränats inför lydnad/bruks och saknar grunderna. Men hon är som många andra aussies väldigt snabblärd och smart.
Jag har tyvärr inte kunnat träffa henne under pandemin. Men igår (7/6) så lånade jag hem henne över dagen. Vi gick lös i skogen, testade att spåra, åkte hem för lite pälsvård, lek och mys i trädgården, senare blev det en promenad upp till hundklubben. Hon hade lite svårt att koppla av och ljudar en del. Men annars fantastisk lätt att ha och göra med. Går fint i koppel, lätt att hantera och med på allt man testar. Fantastisk lust till att göra saker! 

Jag är klart sugen på att behålla henne själv, men inser att hon skulle ha det bättre hos någon annan. 
Jag öppnade en egen djurbutik för drygt 2 år sedan och jobbar just nu hysteriskt mycket med såväl butiken som med hundkurser. Jag kan ha med mig 2 hundar till mitt lilla kontor och min tid räcker precis till två äldre hundar just nu. Men Vittra är värdefull för mig. Jag älskar hennes linjer och jag skulle själv vilja behålla en valp efter henne längre fram. Plupp (hennes mamma) är som sagt min "once in a lifetime-hund". Tyvärr fick vi ta livmodern på henne förra sommaren, så hon kan inte få fler kullar. 

Vill du veta mer eller visa intresse så maila gärna till cristinalundgren@gmail.com

2DSC_9525.JPG
2DSC_9291.JPG
2DSC_8655.JPG
vittra2.jpg
Vittra_edited.jpg
vittra o plupp.jpg

Här testade jag lite följsamhetsträning med henne. 
Först visste jag inte att min sambo filmade. Så det är den råa, oklippta sanningen om hur dagsläget ser ut.